Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Stație smart de încărcare cu panouri fotovoltaice pentru autoturisme electrice în Târgu Jiu

Publicat

pe

Târgujienii vor putea beneficia de o stație smart de încărcare cu panouri fotovoltaice pentru autoturisme electrice, dar și pentru alte mijloace de transport nepoluante cum ar fi bicicletele și trotinetele electrice. Societatea SolarX intenționează ofere gratuit această stație, ca de altfel și mentenanța.
„Proiecte importante pentru municipiul Târgu Jiu pornesc de la simple idei și propuneri ale cetățenilor și societăților comerciale de la noi. O propunere foarte interesantă și avantajoasă pentru târgujieni este cea a societății SolarX”, spune Marcel Romanescu, primarul orașului.
Primăria Municipiului Târgu Jiu va oferi spațiul necesar pentru amplasare și o sursă alternativă de electricitate.
„Suntem deschiși la astfel de propuneri, în condițiile în care beneficiarii sunt cetățenii. Alte proiecte de succes au pornit în același fel: înființarea CSM Târgu Jiu a urmat unor discuții cu Dan Ilieș, Andrei Enache și Robert Bălăeț, spectacolul de lumini cu drone, în premieră în România, a fost o propunere a domnului Mădălin Preda, Festivalul STREETART a demarat la inițiativa lui Adrian Oniga și așa mai departe. Ușa primăriei rămâne mereu deschisă pentru toți cei ce au idei și propuneri ingenioase și avantajoase pentru Târgu Jiu”, a mai spus Marcel Romanescu.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.