joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se decopertează gazonul de pe „Ion Oblemenco”!

Primăria Craiova a anunțat că au început lucrările de decopertare a gazonului de pe Ion Oblemenco. Se execută lucrări de montare cu achiziție a următoarelor tipuri de gazon:

– 8000 mp de gazon hibrid. Decopertarea se va efectua la o adâncime de 3-4 cm în vederea extragerii în totalitate a mochetei hibride

– 2000 mp de gazon 100 % artificial. Acest tip de gazon se va monta pe marginea suprafeței. Decopertarea se va efectua la o adâncime de 3-4 cm în vederea extragerii în totalitate a vegetației.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Schimbarea gazonului se va efectua în termen de 15 zile de la comandă.  Lucrarile de înlocuire a gazonului au costat 2.706.983 lei, fără TVA. Acestea sunt finantate din bugetul public local, iar rulourile din gazonul vechi, care se pot refolosi, vor fi transportate la Liceul Energetic Craiova.

„A început decopertarea terenului de joc de pe stadionul central. Lucrările de schimbare a suprafeței de joc au debutat de la primele ore ale dimineții pentru că, de astăzi, timp de două săptămâni, s-a intrat în pauză competițională și vremea permite desfășurarea acestor activități. Gazonul va fi schimbat cu o suprafață hibridă pe terenul de joc și sintetică pe zonele laterale, fiind finanțat în totalitate din banii Primăriei Municipiului Craiova. Rulourile de gazon care se pot refolosi vor fi preluate și transportate la Liceul Energetic Craiova, acolo unde se vor monta pe terenul de fotbal din curtea școlii”, a spus Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Politica