vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CET-ul dă drumul la căldură în Râmnicu Vâlcea

Pentru că în ultima perioadă temperatura noaptea a scăzut sub +10 °C, trei zile consecutiv, conducerea CET Govora a luat decizia de a intra pe “modul iarnă”. Mai precis, începând cu 4 octombrie 2021, ora 16.00, se va relua furnizarea agentului termic pentru încălzire în Municipiul Rm. Vâlcea, inclusiv la CT Copăcelu.

​“Pentru punctele termice: PT2 Ostroveni; PT3 Ostroveni; PT5 Ostroveni; PT5 bis Ostroveni; PT6 Ostroveni; PT7 Lenin Sud; PT14 Zavoi; PT33 Timis; PT34 Traian 1, furnizarea agentului termic pentru incalzire se va relua dupa finalizarea lucrarilor incepute din cadrul proiectului: <Reabilitarea sistemului de termoficare urbana la nivelul Municipiului Ramnicu Valcea pentru perioada 2009-2028 in scopul conformarii la legislatia de mediu si cresterii eficientei energetice – etapa II>, care se va anunta la o data ulterioara”, precizează CET într-un comunicat de presă.

​Toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare urbană și care desfășoară lucrări la instalațiile termice interioare, sunt rugați să ia toate măsurile de finalizare a lucrărilor până la data de 04 octombrie 2021.

Policlinica Buna Vestire Craiova

​Pentru cei care consideră că au suficientă căldură în locuințe, asociațiile de proprietari pot consuma agent termic pentru încălzire continuu sau fracționat, prin închiderea și deschiderea robineților de izolare montați în amonte și aval la contoarele de energie termică, informează gazetavalceana.ro

Politica