marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bornescu, despre iubirea suporterilor pentru Cârțu: „Dragostea se poate transforma în ură”

Fostul portar al alb-albaștrilor a vorbit despre incidentele în care Sorin Cârțu a fost victimă și este de părere că totul s-a întâmplat din prea multă dragoste, transformată în ură.
„Suporterii știu foarte bine că uneori toată dragostea, pe care o ai pentru un om, se poate transforma în ură. Mai mult ca sigur că Sorin Cârțu a fost foarte iubit de cei de la Peluza Sud și, datorită faptului că a făcut istorie la Universitatea Craiova, suporterii se simt trădați, pentru că a mers la CSU Craiova și face parte din acest proiect. Așa sunt suporterii pătimași de la Universitatea Craiova. Amintiți-vă că și Claudiu Niculescu a pățit același lucru. Ei, când iubesc, iubesc cu patimă și la fel e și când urăsc”, a declarat Mircea Bornescu, conform Fanatik.
Sorin Cârțu este de părere că atacurile ultrașilor îl vizează pe el, deoarece este o fostă glorie a fotbalului oltean: „Poliția s-a autosesizat, pentru că, imediat după ce s-au făcut pozele, au apărut pe Facebook, noaptea, la 3. Și atunci, poliția a văzut, s-a autosesizat și a venit la mine pentru cercetări. Aștept să vedem rezultatele cercetărilor. Eu știu ce minte au ei (n.r. – suporterii)? Se poate orice. Cert e că ei își caută să facă din asta un trofeu, pentru că nu dau în vreun fraier, dau și ei într-un șmecher al fotbalului, într-o fostă glorie a Craiovei”, a declarat Sorin Cârțu, pentru sursa citată.

Politica