miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A început noul an universitar pentru studenții de la UMF Craiova!

Noul an universitar a început astăzi, 1 octombrie, pentru toți studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova. Aceștia au avut parte de o deschidere on-site (prezență fizică) în Aula Magna a Universității. Având în vedere contextul epidemiologic actual studenții au putut intra doar pe bază de Certificat verde.

Facultatea de Medicină pregăteşte anual peste 1.750 de studenţi pe parcursul unui ciclu de 6 ani. În cadrul facultăţii de Medicină Dentară Craiova îşi desfăşoară pregătirea 471 de studenţi pentru specializarea Medicină Dentară, 94 de studenţi pentru specializarea Tehnică Dentară şi 20 de studenţi la programul de Masterat.    

Conducerea universității le-a transmis studenților mesaje de încurajare și le-a dat asigurări că acest an universitar se va desfășura ca la carte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta este un mesaj din papucii de administrator: Aveți încredere! Am încercat să găsim alternative, iar acolo unde nu merge cu vaccinare avem teste deoarece putem să înțelegem că există motive întemeiate oricare ar fi ele. Acesta este mesajul. Dinspre administrativ aveți încredere în noi. Cu timpul dumneavoastră, cu energia dumneavoastră ne răsplătiți”, a declarat conducerea universității.

Cursurile la UMF Craiova se vor desfășura cu prezență fizică, astfel că toți studenții trebuie să dispună de Certificat verde. Pentru cei care nu s-au vaccinat Dispensarul Studențesc le stă la dispoziție începând de duminică, 3 octombrie, între orele 10:00 și 14:00.

Aveți o latură foarte importantă în viața de student, și anume asociațiile de studenți, Societatea Studenților Stomatologi. Așadar, astăzi ați intrat în această frumoasă viață, cea de student. Nu este o perioadă foarte bună și ne dorim pentru siguranța noastră colectivă să nu avem probleme din punct de vedere al acestei epidemii. Avem un program clar al Dispensarului Studențesc pentru ziua de duminică, 3 octombrie. Acesta lucrează între 10:00 și 14:00, pentru cei care nu sunt vaccinați. Știți că există acest certificat verde care vă oferă disponibilitatea timp de 48 de ore să vă faceți un test rapid. Vă mulțumesc încă o dată și vă doresc să aveți un an universitar plin de reușite”, a mai adăugat conducerea.

Studenții vor începe cursurile luni, 4 septembrie, conform regulilor care se aplică în acest context epidemiologic.

Politica