joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Un nou ghişeu de evidenţă a persoanelor se deschide în Desa

Un nou ghișeu de evidență a persoanelor se deschide în localitatea Desa, județul Dolj, pentru a reduce timpul alocat depunerii de acte și ridicării actelor de identitate, anunță Consiliul Județean Dolj.

Ghișeul se deschide pe 1 octombrie și va funcționa 4 zile lucrătoare pe săptămână, excepție făcând ziua de miercuri, cu program între orele 08.30-15.30, timp în care cetățenii pot depune cereri cât și primii actele de identitate.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean, ”Prin deschiderea acestui ghișeu, Consiliul Județean Dolj,  Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj și Primăria Desa, doresc să ofere o oportunitate persoanelor din localitatea Desa care au nevoie de acte de identitate, reducând timpul alocat pentru depunerea cererilor, ridicarea actelor de identitate și costurile aferente”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ghișeul este deservit de personalul angajat la Serviciul public de specialitate din localitatea Desa, va funcționa sub directa coordonare a Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj și va contribui la pregătirea funcționării autonome a Serviciului public comunitar local de evidență a persoanelor Desa, serviciu ce a fost înființat prin hotărârea nr.26/2017 a Consiliului Local Desa.

  Informaţii suplimentare  pot fi solicitate la SPCLEP Desa – tel:0251322496 sau la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj – e-mail: [email protected], tel: 0351437039, fax:0251421624.

Politica