vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru își laudă transferul: „Cel mai promițător mijlocaș din Balcani!”

Patronul CSU Craiova a prefațat și derby-ul cu echipa lui Adrian Mititelu

Finanțatorul CSU Craiova apreciază că a dat lovitura prin aducerea lui Ante Roguljic. Într-o intervenție la ProX, Rotaru a spus: „Ante a fost considerat cel mai promițător mijlocaș din Balcani, la 16 ani. A fost cel mai bun junior din Croația. Apoi, putem spune că l-a transferat și Ajax, i-au dat și numărul 10, dar când să se parafeze actele impresarii au mai cerut un milion de euro și totul a căzut. Apoi, el s-a întors la clubul lui. În ultimii trei ani, la Trencin, a fost căpitan”.
Despre meciul cu echipa lui Mititelu a declarat: „Ne așteptăm la fotbal, trebuie să nu uităm că noi facem fotbal și nu război. Cred că va fi un spectacol, va genera multă emoție, îl așteptăm cu plăcere. Trăim pentru astfel de meciuri, meciuri frumoase, care aduc pasiune. Asta este cel mai important în fotbal. Dacă stai și te uiți la meci ca la teatru și aplauzi nu e fotbal”.
Rotaru nu se așteaptă la ciocniri între galerii: „Au mai fost cazuri. De exemplu când noi am sărbătorit câștigarea Cupei și ei calificarea în Liga 1 și am făcut-o în aceeași zi și au fost incidente minore. Se exagerează, în oraș unii vor fi într-o parte, alții în altă parte”.

Politica