vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liberalii care l-au susținut pe Ludovic Orban iau în calcul formarea unui nou partid

Liberalii care l-au susținut pe Ludovic Orban în cursa pentru un nou mandat la șefia Partidului Național Liberal (PNL) pregătesc „o nouă cale”, au precizat surse politice pentru PS News. Aceștia iau în calcul formarea unui nou partid cu denumirea de „Partidul Liberalilor Liberi (PLL) sau „PNL I.C Brătianu”, potrivit surselor citate. Susținătorii lui Ludovic Orban așteaptă, însă, semnalul lui Ludovic Orban, care deocamdată le-a recomandat „să mai aștepte”.

Fostul președinte al liberalilor se pare că are ușa închisă și la ALDE. Cel care s-ar opune unui astfel de pas este chiar Călin Popescu Tăriceanu, au mai precizat surse liberale pentru PS News, în ciuda faptului că președintele Consiliului Național al ALDE, Cristian Dima, l-a invitat în partid zilele trecute pe Ludovic Orban.

Ludovic Orban a pierdut lupta cu Florin Cîțu la Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie. Fostul președinte PNL Ludovic Orban a anunțat luni că și-a depus la partid demisia de la conducerea Camerei, avertizând că, dacă în următoarele maximum 15 zile, premierul Cîțu nu o va depune la Camera Deputaților, și-o va depune personal

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica