vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii gorjeni au emis patru ordine de protecție în prima zi a săptămânii

Polițiștii gorjeni au emis patru ordine de protecție provizorii pentru cinci zile, la începutul acestei săptămâni. Au fost întocmite patru dosare penale, pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

O femeie în vârstă de 73 de ani, din comuna Licurici, a sunat la poliție și a spus că fiica sa, de 33 de ani, din comuna Fărcășești, ar fi fost agresată fizic de soțul ei, de 34 de ani, cu același domiciliu. Potrivit oamenilor legii, individul a exercitat acte de violență asupra soției sale și i-a spart telefonul mobil, din cauza unor conflicte intrafamiliale.

Un caz similar a avut loc în Motru, acolo unde Polițiștii au fost chemați de o femeie din localitate după ce ar fi fost agresată fizic de către concubinul ei. Ajunși la fața locului, agenții au stabilit faptul că pe fondul unui conflict generat de problemele financiare, bărbatul de 34 de ani, din comuna Isverna, județul Mehedinți, a exercitat acte de violență asupra femeii, lovind-o cu palma în zona feței.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot în debutul săptămânii, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu s-au sesizat din oficiu, după ce au auzit un strigăt al unei femei ”Ajutor, Poliția!”, intrând în curtea locuinței acesteia, din orașul Bumbești Jiu și constatând că aceasta avea un conflict cu soțul său.

„Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că femeia, de 33 de ani, din orașul Bumbești Jiu, a avut o altercație verbală cu soțul său, de 36 de ani, cu același domiciliu, urmată de îmbrânceli”, informează IPJ Gorj.

Polițiștii din Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul 112 și de un bărbat. Este vorba despre un târgujian de 45 de ani. Acesta a cerut ajutorul agenților în urma unui conflict cu fratele său, de 50 de ani, din aceeași localitate.

„Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a constatat faptul că, în timp ce se afla în comuna Mușetești, apelantul a avut un conflict spontan cu fratele său, în urma căruia acesta a exercitat acte de violență asupra sa”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Politica