vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Moțiunea de cenzură a PSD va fi votată săptămâna viitoare

Conducerea Parlamentului a decis marți, în unanimitate, să supună la vot moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu. Moțiunea depusă astăzi, va fi citită joi și dezbătută și votată săptămâna viitoare, marți, la ora 12.  În același timp, Biroul Permanent Reunit a decis să nu stabilească un calendar pentru moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR.

PSD a depusmarți, o moțiune de cenzură semnată de 157 de parlamentari PSD. Moțiunea are titlul „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor! Jos Guvernul Cîțu!”. 

Atât cei din USR PLUS cât și parlamentarii AUR au anunțat că vor vota moțiunea de cenzură a PSD. USR PLUS a decis în ședința conducerii partidului să susțină orice moțiune ajunge la vot.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Invit colegii mei de la USR PLUS și AUR să vină să voteze această moțiune. Propunem un calendar strâns: joi citirea moțiunii și luni vot pentru ca Guvernul Cîțu să plece cât mai repede. Nu mai are rost să ne ascundem după o moțiune neconstituțională”, a declarat președintele PSD Marcel Ciolacu, scrie digi24.ro

Politica