vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, la 3 minute de o victorie mare!

Oltenii au fost egalați în secvențele de final, după ce au deschis scorul prin execuția de excepție a lui Sidibe. Mutu: „Pentru noi urmează cel mai important meci! Abia așteptăm!”

Prestație solidă a trupei lui Adrian Mutu în deplasarea de la Botoșani, unul dintre cele mai grele terenuri din Liga 1. Ce-i drept, în prima repriză, juniorul Robert Popa a fost cel mai bun din tabăra alb-albastră, reușind să păstreze poarta fără gol. Actul secund a început perfect, cu execuția de generic a lui Sidibe. Oltenii au căutat să lovească decisiv, pe contraatac, dar nu au reușit. În secvențele de final, fundașul Dawa a adus egalarea, cu o lovitură de cap.
După meci, Mutu a spus: „Sidibe este un jucător tânăr, câteodată mai face greșeli, eu l-am înțeles, de aceea l-am luat în lot și l-am băgat titular. Jucătorii tineri trebuie ajutați să crească. Mă bucur că a marcat, a fost un gol foarte frumos. Sunt puțin supărat în schimb că n-am reușit să închidem meciul și să câștigăm. E important că am ținut piept unei echipe bune. Am fost foarte aproape de cele 3 puncte, din păcate n-a fost să fie”.
Briliantul a adăugat că de-abia așteaptă să dea piept cu prietenul Rotaru: „În primul rând, sper să nu existe incidente în tribune, sunt sigur că pe teren cele două echipe vor face spectacol, se știe rivalitatea dintre cele două echipe. Pentru noi urmează cel mai important meci, de-abia așteptăm să jucăm!”.
Eroul Craiovei, Sekou Sidibe, a declarat: „Nu am învățat de la el, dar toată lumea știe că Mutu este o legendă. Avem nevoie de fiecare punct, eu simt că am meritat cele 3 puncte, dar e bine și așa, suntem fericiți. E bine la Craiova, mă simt ca acasă, sunt fericit. Meciul va fi unul important, ca oricare meci. Trebuie să rămânem concentrați și sperăm că vom lua cele 3 puncte”.
„E un punct binevenit, tactic cred că am făcut un meci foarte bun. Dacă eram mai atenți pe final, cred că puteam câștiga acest meci. Asta este, trebuie să ne gândim la următorul meci, e important și trebuie să-l câștigăm. Trebuie să ne mulțumim cu un punct. Universitatea Craiova întâlnește Craiova. Este un meci foarte important, trebuie să-l câștigăm, vom vedea ce va fi”, a spus Dragoș Albu.
Portarul Robert Popa a spus: „A fost o partidă de play-off, doar mi-am făcut treaba. M-am pregătit bine, mi-a venit rândul și acum culeg roadele. Am comunicat întruna cu colegii mei, am încercat să facem o echipă compactă. Am vrut să țin foaia curată, cum ar zice englezul. Pentru noi e un plus acest egal, cu o echipă de pe locul 2. Eu fiind de la Vâlcea, fiind oltean, așteptam de mic acest derby. Nu va fi un meci ușor nici pentru ei, nici pentru noi. Va fi vorba despre luptă și adevăr. Conducerea asta așteaptă, o victorie cu CSU Craiova. Ar fi mai important decât un succes cu FCSB”.
FCU Craiova este pe locul 12 în Liga 1, iar în următoarea rundă va primi vizita celor dela CSU Craiova. Meciul este programat la data de 3 octombrie, ora 21:00.

Botoșani – FCU Craiova 1-1
A marcat: Dawa 90 / Sidibe 60
Botoşani: Pap – Braun, Dawa, Racoviţan, Ţigănaşu – Florescu (46 Tîrcoveanu), Edjouma, Ongenda – Jaja, Sila, Kage (66 M. Roman). Antrenor: Marius Croitoru.
FCU Craiova: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Albu (cpt), Van Durmen – Sidibe (66 Bauza), Bălan, Ondaan (59 Raicea, 74 Pop). Antrenor: Adrian Mutu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica