7 suporteri au fost amendați de jandarmi la meciul CSU Craiova-Dinamo

Date:

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 7 suporteri care au participat la meciul dintre CSU Craiova și Dinamo. Aceștia s-au ales cu o amendă în valoare totală de 2000 lei. Totodată, fanilor li s-a aplicat măsura de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 6 luni și 1 an.

Conform Jandarmeriei, suporterii au fost sancționați pentru consumul de băuturi alcoolice în arena sportivă și aruncarea în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel. În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Recomandăm suporterilor, ca pe timpul competițiilor sportive să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât, pe lângă amendă, li se poate aplica și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, este mesajul jandarmilor craioveni.

foto: Facebook/UCVOficial

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...