joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Investiții mari în reabilitarea bucătăriei Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a decis să modernizeze bucătăria unității spitalicești, pentru că vechile echipamente nu mai erau eficiente.

Am reușit să modernizăm și să dotăm bucătăria integral din venituri proprii. Mi-am dorit mereu îmbunătățirea condițiilor de siguranță a alimentului și de asigurare a hranei pacienților, iar prin această investiție am reușit să asigurăm acest lucru”, a transmis Dumitru Vienescu, managerul SJU Târgu-Jiu.

Întreaga investiție a fost efectuată cu bani din bugetul Spitalului. Echipamentele noi care au ajuns în bucătărie au costat nu mai puțin de 223.720 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Printre lucrările care s-au efectuat amintim: a fost refăcută instalația electrică, s-au înlocuit geamurile, s-a montat gresie și faianță. De asemenea, au fost achiziționate următoarele echipamente în valoare totală de 223.720 lei: mașină de gătit profesională, un cuptor vertical, un mixer vertical profesional cu numeroase accesorii, feliator de ultimă generație, friteuză dublă. În prezent, bucătăria unității sanitare este dotată la standarde europene”, informează purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu.

În cadrul blocului alimentar își desfășoară activitatea șase bucătari și opt muncitori necalificați, în timp ce la Compartimentul de Dietetică lucrează două asistente medicale cu atribuții de asistent dietetician.

Politica