vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce este Cash Out si cum te poate ajuta

Pariurile sportive si in mod special cele online s-au dezvoltat extrem de mult in ultimii ani. Dezvoltarea a presupus atat acoperirea unui numar din ce in ce mai mare de competitii si evenimente sportive, cat si introducerea mai multor tipuri de pariuri. De asemenea, agentiile online au introdus si functii interesante si utile, iar una dintre acestea este Cash Out. Despre Cash Out vei afla tot ce trebuie sa stii citind randurile de mai jos. Iti voi spune ce reprezinta functia de Cash Out la pariuri, dar si cum te poate ajuta aceasta sa fii mai profitabil pe termen lung.Copiază HTML Copiază textul

Ce este Cash Out la pariuri?

Cash Out, cunoscuta si sub denumirea de “inchidere pariu” este o functie care se regaseste in prezent la destul de multe case de pariuri online. Aceasta iti permite sa inchizi in orice moment doresti biletele plasate, fie ele simple sau multiple, pre-meci sau live.

Una dintre agentiile online care ofera cea mai buna functie de Cash Out este Betano, iar daca nu ai mai jucat pana acum la acest operator te invit sa vezi si tutorialul Betano inregistrare pentru a afla cum iti creezi simplu si usor un cont nou de jucator.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La ce este util Cash Out?

Prin intermediul functiei de Cash Out practic ai un control total asupra pariurilor plasate, deoarece le poti inchide aproape oricand doresti, inainte de terminarea evenimentelor pe care ai pariat.

Cash Out te va ajuta in urmatoarele doua situatii:

  • Asigurarea profitului – poti alege sa inchizi biletul jucat in momentul in care esti pe profit. Astfel poti scapa de emotiile finalului de meci sau a ultimelor pronosticuri de pe bilet si sa iti asiguri in acest mod un profit garantat.
  • Reducerea pierderilor – daca lucrurile nu merg in directia potrivita pentru tine poti alege sa te retragi din joc si sa recuperezi astfel o parte din miza.

Bineinteles ca pentru a putea profita la maxim de avantajele oferite de Cash Out trebuie sa fii bine informat si in acelasi timp inspirat. Trebuie sa alegi momentul potrivit de a inchide pariul, iar in luarea acestei decizii trebuie sa te bazezi pe anumite informatii, cum ar fi vizionarea meciului in direct, analiza echipelor aliniate in teren, starea vremii sau alte asemenea lucruri ce pot influenta soarta unui meci.

Ce mai trebuie sa stii?

Asa cum iti spuneam si mai sus, cu Cash Out vei putea inchide aproape oricand doresti biletele jucate. Totusi exista si unele exceptii. De exemplu sunt unele tipuri de pariuri care nu sunt eligibile pentru Cash Out, cum ar fi pariurile pe suturi pe poarta sau fault-uri la fotbal. Daca adaugi un astfel de pronostic trebuie sa stii ca nu vei putea inchide biletul cu cash out.

Asadar, daca te intereseaza in mod deosebit sa ai disponibila functia de Cash Out recomandarea mea este sa citesti regulamentul agentiei la care joci si sa vezi daca pronosticurile alese iti vor permite inchiderea biletului, pentru a nu avea surprize ulterior.

De asemenea exista situatii in care functia de Cash Out va fi blocata. Asta se intampla in mod special atunci cand un meci este in desfasurare, iar cotele pentru acesta sunt blocate din diferite motive – marcarea unui gol, eliminarea unui jucator sau altele.

In plus, la majoritatea agentiilor online nu vei putea inchide pariul daca suma oferita la Cash Out este mai mica de 5% din suma cu care ai plasat biletul.

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca poti intalni si functia de Cash Out partial la pariuri, care este foarte interesanta si utila in acelasi timp. Cash Out partial se refera la faptul ca poti stabili suma de bani pe care o vei retrage din pariu si in acelasi timp sa lasi pariul in desfasurare cu o anumita parte din miza.

In concluzie este clar ca functia de Cash Out te poate ajuta in multe situatii atunci cand joci la pariuri online. Daca inveti sa o utilizezi la maxim in avantajul tau atunci te asigur ca vei avea numai de castigat pe termen lung.

Politica