joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil de 11 ani, înjunghiat de un figurant într-o „casă bântuită”

Un copil de 11 ani a fost înjunghiat de un figurant de 22 de ani, în statul american Kentucky. Băiețelul abia începuse circuitul prin „casa bântuită” cu șapte etaje, o atracție populară în orașul Berea, când un figurant care încerca să îl sperie pe copil, l-a înjunghiat cu un cuțit în picior.

„S-a apropiat de fiul meu cu cuțitul în mână. Intențiile sale erau, probabil, să-l sperie, numai că fiul meu i-a răspuns: E fals. Nu mă tem!”, a povestit mama copilului.

Angajatul a încercat să simuleze o lovitură, a lovit sandalele copilului și l-a tăiat la degetul mare al piciorului drept.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Imediat după incident, copilul a fost dus în zona de prim-ajutor, unde un medic i-a dezinfectat rana. Mama băiatului a refuzat îngrijiri medicale suplimentare pentru fiul ei, scrie digi24.ro care citează CNN.

Fiul și mama lui au reluat traseul prin instalația denumită „Cele șapte etaje ale iadului”. „Nu am vrut să fac o scenă”, a spus femeia.

Regulamentul nu permite figuranților să poarte arme reale, ci doar recuzită din cauciuc și spumă. „Cel care a avut cuțitul a făcut ceva ce nu trebuia să facă și nu tolerăm asta”, a transmis administratorul.

Figurantul de 22 de ani este acum cercetat penal și a fost acuzat de agresiune din neglijență.

Politica