Vâlcea. Bărbat, salvat de pompieri din nămol în zona barajului Râureni

Pompierii au salvat un bărbat în vârstă de 52 de ani, afundat în nămol într-un canal de deversare al barajului Râureni de pe râul Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, bărbatul afundat în nămol, în păpuriş, a fost observat de un pescar aflat în zonă, iar pompierii, cu o barcă, au reuşit să îl scoată şi să îl transporte în siguranţă la mal.

„În jurul orei 15,00, pompierii militari au scos din stratul de nămol, de pe marginea Oltului, un bărbat afundat până la brâu. Persoana, în vârstă de 52 de ani, a fost observată în canalul de deversare al barajului Râureni, în păpuriş, de către un pescar. Pompierii militari au intervenit cu o barcă şi o ambulanţă SMURD”, a spus Popescu.

Bărbatul salvat de pompieri ar fi o persoană fără adăpost, care are o dizabilitate la picior. El a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. 

 Foto: ISU Valcea

Populare

Recomandări

Consumul de antidepresive la gravide nu provoacă afecțiuni neurologice și nu afectează dezvoltarea copilului în timpul sarcinii

Femeile însărcinate care consumă multe dintre antidepresivele obișnuite nu...

Prețul lemnului pentru foc, plafonat

Guvernul urmează să adopte miercuri ordonanţa de urgenţă privind...

Vâlcea. Braconieri, în flagrant la Obârșia Lotrului

Șapte persoane au fost duse la audieri după ce...

Olt. Tânără din Văleni, dispărută de la domiciliu

La data de 4 octombrie 2022, în jurul orei...