Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Încă un spectacol cu drone pentru târgujieni

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că târgujienii vor avea parte de un nou spectacol cu drone. Evenimentul este programat marți, 28 septembrie. Decizia organizării a venit după ce primul spectacol a avut succes oraș

„Pentru că primul spectacol de lumini a fost foarte bine primit, așa cum am anunțat, organizăm și al doilea eveniment marți, 28 septembrie. La ora 19:00, în Parcul Coloanei Infinitului va începe unul dintre cele mai frumoase spectacole organizate în acest an: concertul „Duelul Viorilor – Stradivarius versus Guarneri”, din cadrul seriei Turnee de Poveste la Târgu Jiu”, a spus Marcel Romanescu.

Pe scenă vor urca Liviu Prunaru – concertmaestrul orchestrei Concertgebouw Amsterdam, care cântă pe vioara Stradivarius Pachoud și Gabriel Croitoru – solist concertist al Orchestrelor și Corurilor Radio, Filarmonicilor din Cluj-Napoca și Ploiești, care cântă pe vioara Guarneri del Gesu Catedrala, pusă la dispoziție de Muzeul Național „George Enescu”, în al cărui patrimoniu se află, acompaniați de pianistul Horia Mihail. Imediat după concert, începe spectacolul de lumini, de această dată cu mai multe drone și pentru un timp mai îndelungat.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.