sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSO Filiasi, surpriza din Cupa României. Oltenii au bătut UTA

CSO Filiași, echipa care evoluează în al treilea eșalon al României, a produs surpriza săptămânii. Doljenii au învins UTA Arad, scor 1-0 și au trecut în fazele următoare ale competiției.

La finalul meciului, antrenorul formației din Filiași, Mario Găman, și-a felicitat elevii pentru prestația excelentă. Tehnicianul a lăsat de înțeles faptul că orice partidă în plus în Cupa României este un bonus de acum înainte.

De asta e frumos fotbalul, sunt meciuri unde poți arăta că ești o echipă pozitivă, că joci fotbal, că te ridici la nivelul adversarului. Băieții mei au făcut un joc bun din punct de vedere tactic și fizic, s-au ridicat la nivelul de pregătire al echipei adverse, una foarte bună, și mă bucur că am făcut atâta lume fericită. Le-am transmis și la pauză problemele pe care le-am avut la începutul partidei, ne crispam când recuperam mingea, nu găseam soluții. În partea a doua au ieșit mai montați, au știut ce să facă cu ea și am marcat. Pentru noi este un plus orice de acum încolo, orice am realizat astăzi pentru acest oraș este ceva nemaipomenit, noi vrem să arătăm lumii că la Filiași se lucrează, se construiește o echipă pozitivă în toate sensurile. Vom vedea cu cine vom pica, sper să nu ne facem de râs”, a declarat Găman.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Captură Digi Sport

Politica