vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un băiat a fost internat la Neuropsihiatrie după ce a fost bătut de trei colegi

Incident tragic în Arad unde un băiat de 13 ani a fost internat în Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică de la Spitalul Judeţean Arad după ce trei elevi cu vârste între 13 și 15 ani l-au lovit în cap și abdomen în sala de clasă de la Liceul Atanasie Marinescuau. Aceștia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, notează Libertatea.

Întreaga scenă violentă a fost filmată, iar familia băiatului a mers cu imaginile la Poliție și a depus plângere. Marți, poliţiştii arădeni au anunțat că au deschis dosar penal. „În baza probatoriului administrat, faţă de trei minori au fost dispuse măsuri preventive, după cum urmează: minorul de 13 ani a fost internat la Spitalul Judeţean Arad – Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică; ceilalţi doi minori care şi-au agresat colegul au fost reţinuţi pentru 24 de ore”, se arată în comunicatul transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

De asemenea, cel care a filmat şi ulterior distribuit imaginile a fost reţinut. Părinţii victimei au postat filmarea pe Facebook. Ei au susţinut că fiul lor a fost bătut pentru că nu ar fi vrut să închidă uşa clasei. În imaginile surprinse, s-a văzut cum, înainte să înceapă bătaia, un băiat îi cere unui coleg, care stătea în bancă, să se ridice în picioare, apoi îl împinge şi îl loveşte cu pumnii. Copilul se apără, moment în care alți doi colegi se năpustesc asupra lui și îl lovesc cu picioarele şi pumnii, în timp ce alţii încurajează bătaia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii anunță că se continuă cercetările pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, Marius Gondor, a declarat marți că la nivelul şcolii s-a înfiinţat o comisie şi va avea loc o cercetare disciplinară.

Politica