Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Femeie din Caracal, răpită

Publicat

pe


O femeie de 31 de ani din Caracal a fost răpită marți dimineață din zona primăriei Dobrosloveni. Femeia ar fi fost luată cu forța de către fostul concubin și forțată să intre într-o mațină de culoare gri.
Polițiștii au reușit să dea de urma bărbatului pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia. Bărbatul a fost imobilizat de către polițiști și condus la secție pentru cercetări.
“Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită. Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii. În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia. Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, urmând a fi condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări”, conform IPJ Olt.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.