joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: Atacatorii care au agresat două persoane în parcarea de la mall au fost găsiți!

Un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani au fost agresați ieri, 20 septembrie, de către 4 persoane în parcarea de la Electroputere Mall Craiova. În urma incidentului atacatorii s-au urcat într-o mașină și au fugit, plecând într-o direcție necunoscută. Conflictul ar fi izbucnit de la locul de parcare. Polițiștii au fost anunțați de o tânără, de 21 ani, din Craiova , iar victimele au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În această dimineață, 21 septembrie, agresorii au fost identificați de către polițiști. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani şi 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din Craiova. Acestea au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

„În această dimineaţă, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, au fost identificaţi un bărbat de 48 de ani şi 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi că ar fi agresat fizic, în cursul zilei trecute, un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, din Craiova, în parcarea unui centru comercial din localitate. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica