joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Certificatul verde, obligatoriu la Congresul PNL

 Certificatul verde va fi obligatoriu la Congresul PNL. Astfel, delegații vor trebui să facă dovada că sunt vaccinați, au trecut prin boală sau au rezultat negativ la testarea COVID. Documentul va fi solicitat la intrarea în sala unde se va ține congresul și va fi verificat de șefii delegațiilor din țară.

Concret, Comisia de organizare a Congresului PNL a hotărât luni că participanții vor putea intra în pavilionul central de la Romexpo doar cu un certificat care să ateste vaccinarea, cu rezultatul negativ al unui test COVID sau cu dovada trecerii prin boală. Cei responsabili să se asigure că membrii delegației au toate documentele asupra lor sunt președinții filialelor PNL. Delegații vor semna și o declarație pe propria răspundere.

De data aceasta, nici o delegație nu va aduce invitați din cauza regulilor anti-COVID, scrie psnews.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Congresul PNL ar urma să aibă loc pe 25 septembrie, potrivit ultimelor decizii luate la nivelul conducerii formațiunii politice. În cursa pentru funcția de președinte al partidului s-au înscris premierul Florin Cîțu și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Cei doi și-au depus săptămânile trecute moțiunile cu care vor să strângă voturile liberalilor.

Politica