miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM: Vreme rece în toată țara, în următoarele 3 zile

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se răcește în toată țara în următoarele 3 zile.

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor coborî la minime de 2 grade, iar la munte e posibil să ningă.

Oltenia

Policlinica Buna Vestire Craiova

Media temperaturilor maxime va fi în scădere accentuată, de la 24 de grade în prima zi, până la 16 grade în ziua de 22 septembrie.

În jurul datei de 27 septembrie, vremea se va încălzi, astfel că, maximele termice vor atinge în medie 23…25 de grade. În ultimele zile de prognoză se va răcori. Media minimelor termice va scădea de la 11 grade în prima dimineață până la 6 grade în datele de 23 și 24 septembrie, apoi vor crește, iar între 27 și 29 septembrie se vor situa între 11 și 13 grade.

Primele zile ale lunii octombrie vor fi cu medii în jurul a 9 grade. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în mare parte a intervalului de referinţă, șansele de ploaie fiind în creştere în primele și în ultimele zile de prognoză.

La munte

Vremea va fi rece până în data de 24 septembrie; media maximelor termice va fi cuprinsă între 4 și 10 grade, iar a minimelor între -2 și 3 grade. Va urma o încălzire de aproximativ 4…5 grade până în jurul datei de 28 septembrie, apoi nu vor mai fi variații termice semnificative. Pe alocuri vor fi precipitații aproape în fiecare zi. Va ploua, dar în prima săptămână, la altitudini în general de peste 1500, trecător vor fi posibile și ninsori slabe.

Politica