Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Angajat al primăriei Râmnicu Vâlcea, în incompatibilitate

Publicat

pe

ANI

Un funcționar public al Primăriei Râmnicu Vâlcea a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate (ANI). Se pare că acesta ar fi exercitat între 2013 și 2019, pe lângă funcția din cadrul primăriei și și funcția de administrator în cadrul unor asociații de proprietari/locatari.

„În perioada 2013 – 2019, UȚĂ MARIUS a exercitat simultan cu funcția publică de inspector la Compartimentul Energetic – Direcția Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Mun. Râmnicu Vâlcea și funcția de administrator în cadrul unor asociații de proprietari/locatari, încălcând astfel prevederileart. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, precizează ANI.

Articolul de lege la care ANI face referire spune:  “-art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003,potrivit căruia „Funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții sau activități în domeniul didactic, al cercetării științifice, al creației literar-artistice. Funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar public, funcționar public parlamentar sau funcționar public cu statut special, potrivit fișei postului”, conform ANI.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.