vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Show-ul lui Armin van Buuren din București, amânat pentru 2022

Show-ul lui Armin van Buuren, care urma să aibă loc peste o săptămână, în centrul Capitalei, a fost amânat pentru 2022, din cauza restricțiilor COVID. Artistul a anunțat decizia chiar pe pagina sa de Facebook. 

Armin van Buuren este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ ai genului muzical Trance. Artistul olandez urma să concerteze pe data de 25 septembrie în cadrul primei ediţii a evenimentului Sound of Bucharest.

Organizatorii au luat decizia de a anula concertul din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, pe fondul creşterii accentuate a numărului de infectări cu Sars-CoV-2.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sâmbătă, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis printr-o hotărâre limitarea numărului de participanţi la evenimentele publice şi private pentru a preveni răspândirea coronavirusului, scrie digi24.ro

„Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu participarea a cel mult 2.500 de spectatori şi cu purtarea măştii de protecţie. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea CMBSU.

Artistul a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook în care afirmă că îi pare rău de situaţia dată în contextul sanitar actual, dar aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu fanii români anul viitor, pe 24 septembrie.

Politica