vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un craiovean a fost lovit mortal de o mașină!

Un craiovean de 51 de ani a fost lovit de un șofer în timp ce trecea strada printr-un loc nepermis. Totul s-a întâmplat pe raza localității Bădoşi, către Bechet, unde bărbatul a murit pe loc.

„Azi, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 55, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Craiova, pe raza localității Bădoşi, către Bechet, ar fi accidentat un bărbat, de 51 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier, din păcate, pietonul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica