joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosar penal în cazul doljeanului declarat mort, deși este viu

Polițiștii fac cercetări pentru neglijență în serviciu în cazul pacientului declarat mort la SCJU Craiova, deși este viu și încă internat în spital.

„La data de 13 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați prin adresă de reprezentanţii unui spital din Craiova cu privire la faptul că un bărbat de 78 de ani, din Cioroiași, a decedat la unitatea medicală respectivă la data de 12 septembrie a.c.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoana decedată este o altă persoană, un bărbat de 88 de ani, din Craiova şi că bărbatul de 78 de ani, din Cioroiaşi, trăieşte, fiind internat în unitatea medicală respectivă.

În cauză, poliţiştii, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au extins cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu.

La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.”

Politica