sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident grav la ieșirea din Balș

Trei persoane au ajuns la spital, miercuri dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Balș, pe DN 65-E 574.

În urma impactului, trei autocamioane și un autoturism s-au lovit în lanț, traficul fiind blocat câteva ore bune, ciruclându-se apoi alternativ pe un singur sens.

„La data de 15 septembrie a.c., ora 08.50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65-E 574, în afara comunei Bobicești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 4 ansambluri de vehicule și un autoturism, toate circulând în același sens de deplasare, Slatina către Balș.

Patru dintre conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, celui de-al cincilea fiindu-i recoltate mostre biologice, fiind în imposibilitatea de a fi testat.

În urma evenimentului, trei persoane, doi șoferi de ansambluri de vehicule și pasagerul din autoturism, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

La fața locului au intervenit și pompierii din cadrul ISU Olt.

„Accident rutier pe E 574, în apropiere de orașul Balș, implicate patru autocamioane și un autoturism. În acestea se aflau șase persoane, toate au fost găsite conștiente și cooperante. Din primele informații trei victime sunt transportate către UPU Slatina, iar trei persoane nu prezintă urme vizibile de traumă și refuză transportul la spital.

La locul evenimentului acționează pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și două autospeciale pentru descarcerare. De asemenea, la locul evenimentului se află și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță”, potrivit ISU Olt.

Politica