vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandalul banderola! Cine ia decizii la FCU Craiova: Peluza Sud sau patronul

După înfrângerea cu FC Argeș Pitești, banderola a fost smulsă de pe brațul lui Dragoș Albu și pusă pe cel al lui Bradley Diallo

Eșecul din Trivale s-a încheiat cu scântei. Cu o ședință fulger a patronului Adrian Mititelu jr în vestiar și cu deposedarea tânărului Albu de calitatea de căpitan al echipei oltene.
Unul dintre liderii Peluzei Sud 97, Andrei Preda, susține că a avut o contribuție majoră în schimbarea căpitanului echipei. „Da, am mers în autocar și am avut o discuție aprinsă cu Albu. I-am zis: «Tu n-ai față de căpitan, să dai jos banderola! De azi nu mai ești căpitan! Nu ai față, joci de doi ani și ai dat două goluri! Când demonstrezi că meriți, o primești din nou!»”, a spus Andrei Preda pentru gsp.ro. Variantă susținută și de un alt moment din viața recentă a clubului craiovean, când Peluza a cerut ca Robert Răducanu să nu mai facă parte din cadrul clubului, iar atacantului bucureștean i-a fost reziliat rapid contractul.
Patronul Adrian Mititelu jr a spus, pentru sursa citată, că nu suporterii, ci conducerea clubului a decis înlocuirea căpitanului: „Dragoș Albu a rămas unul dintre căpitanii echipei. Decizia de a-l pune căpitan pe Bradley Diallo a aparținut strict conducerii clubului și nu suporterilor. Albu este un tânăr de 20 ani suprasolicitat, care a disputat în acest an toate minutele, a jucat în toate amicalele și inclusiv la naționala României de tineret. Vestiarul echipei are nevoie de încă o voce de lider. Albu este unul dintre cei mai talentați jucători români, iar timpul va confirma asta. Într-adevăr, aseară a fost o discuție civilizată între liderii galeriei și jucători, în care suporterii și-au spus nemulțumirile, însă nimeni nu a luat banderola la nimeni. Nu așa funcționează acest club. La clubul ăsta deciziile le ia conducerea, nu galeria”.

Politica