miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Posturi scoase la concurs din sursă externă în cadrul IPJ Olt

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt scoate la concurs, prin încadrare directă, șase posturi de ajutor de șef de post, ca urmare a deficitului de polițiști înregistrat.

Localitățile cu posturile vacante sunt Poboru, Topana, Obârșia, Urzica, Vădăstrița și Movileni.

„Sunt scoase la concurs 6 posturi vacante de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Înscrierea se realizează doar online, în perioada 13.09-24.09.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00), la adresa de e-mail [email protected].

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Olt: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-a-6-posturi-vacante-de-ajutor-sef-de-post

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă”, potrivit unui comunicat emis de IPJ Olt.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post scoase la concurs din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Politica