sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Joc bun, rezultat prost! CSU Craiova urcă pe loc de play-off!

După un meci marcat de 3 gafe de arbitraj, oltenii împart punctele cu Sepsi, pe Oblemenco

Craiova lui Reghe a zburdat pe teren, contra lui Sepsi. Dar s-a jucat cu ocaziile, cea mai mare din prima repriză a irosit-o Koljic, singur cu poarta goală, dintr-o poziție în care era mai greu să nu marchezi, a dat în bară. Cele două goluri au venit din poziții evidente de ofsaid: Fofana a deschis scorul fiind în afara jocului, dar și Gustavo, cu egalizatorul, a avut jumătate de metru în fața apărătorilor adverși. În partea a doua, CSU a primit cadou un penalty, după un presupus fault produs însă în afara suprafeței de pedeapsă. Gustavo a tras slab, telefonat, făcându-l eroul jocului pe Nitzuly. S-a încheiat CSU Craiova – Sepsi 1-1, iar oltenii urcă pe 6, poziție ce asigură participarea în play-off.
După meci, Reghecampf a spus: „Rezultatul nu ne bucură, asta e clar, dar jocul, da. Am avut foarte multe ocazii, dar, din păcate, n-am reușit să marcăm. Am avut ocazii foarte mari. Sunt supărat doar că, în anumite momente, trebuia să jucăm mai agresiv când vrem să câștigăm mingea, pentru că am prinde adversarul nepregătit. Este un lucru la care vom lucra în continuare, să fie un click pentru jucătorii când vom pierde mingea. Nu sunt supărat că s-a ratat, se întâmplă. Noi lucrăm să aducem mingile pentru atacanți, pentru jucătorii care vin din spate, ultimul moment, execuția, se întâmplă. Am avut multe ocazii, păcat că am primit acel gol, stăteam foarte bine. Nu comentez arbitrajul, eu vorbesc doar despre jocul echipei noastre, nu trebuia să se ajungă acolo (n.r. la faza golului marcat de Sepsi), trebuia să fim mai atenți. Screciu nu trebuia să sară, ci să facă pasul în spate”.
Ratangiul de la punctul cu var, Gustavo a spus: „A fost un mix de emoții. E frumos să marchezi, să ajuți echipa, dar e și trist când greșești la un penalty. N-am putut să obținem victoria, dar dacă ar fi să vedem lucrurile pozitive cred că am făcut un joc foarte bun, am avut foarte multe ocazii, păcat că n-am marcat. Da, îmi place jocul nostru cu Reghe. Zi după zi învățăm filosofia lui Mister. Trebuie să aibă puțin timp la dispoziție și va fi mai bine. Da, nu e prima oară când ratez un penalty, dar eu sunt jucător căruia îi place să ia decizii, să ia presiunea pe el, dar toată lumea poate greși. Am încercat să dau tare, portarul s-a dus puțin înainte. A fost norocos portarul lui Sepsi, dar data viitoare voi fi eu. Dacă vedem lucrurile pozitive, am avut un joc foarte bun, am avut multe ocazii. Am avut șase ocazii bune”.
Căpitanul Bancu a adăugat: „Am făcut un meci foarte bun. Ne-am felicitat în vestiar. Am vrut, determinare a fost, ambiție, dar mingea n-a intrat în poartă. Lipsă de concentrare la finalizare și inspirația portarului advers, care a fost într-o formă foarte bună. Ne pare rău că n-am câștigat, meritam.
De când a venit Mister se vede o schimbare. Totul pleacă de la vestiar. De acolo au pornit schimbările. E o atmosferă foarte bună, aduce multă plăcere la antrenamente. La meciuri ne descurcăm din ce în ce mai bine, relațiile încep să se lege și vor veni și rezultatele. Sunt multe etape. Putem spune că ne-am revenit, am început să adunăm și puncte. Asta contează foarte mult, ne dă încredere. Vom încerca să adunăm puncte la meci, iar la final vom vedea ce va fi”.

Politica