vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Derby-ul cu FCSB, decisiv pentru Mutu! Cine vine în locul Briliantului!

Dacă nu obține nimic cu echipa lui Gigi Becali, antrenorul FCU Craiova își poate face bagajele

FCU Craiova a acumulat doar 8 puncte în primele 8 etape din Liga 1, prea puțin având în vedere pretențiile conducerii și ale suporterilor. În plus, nici jocul prestat de echipa lui Adrian Mutu nu este unul electrizant. Un exemplu elocvent în acest sens îl constituie faptul că în ultimele 4 partide, oltenii au marcat un singur gol.
Cum rezultatele negative se sparg de fiecare dată în capul antrenorului, Adrian Mutu este aproape de o despărțire de FCU Craiova. Partida cu FCSB se anunță decisivă pentru soarta Briliantului în Bănie. Astfel, dacă oltenii nu obțin punct sau puncte cu bucureștenii, dar nu au și o prestație excelentă, se poate produce ruptura dintre antrenor și club.
Misiunea alb-albaștrilor se anunță una extrem de dificilă, dacă avem în vedere faptul că vin după o serie de rezultate negative, în vreme ce FCSB tocmai a umilit-o pe Dinamo, scor 6-0, ceea ce le conferă lui Tănase și compania o mai mare încredere în forțele lor.
Deja au apărut primele speculații cu privire la înlocuitorul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a juveților. As.ro anunță că Mircea Rednic este favorit să preia frâiele echipei oltene. Puriul a mai antrenat la Craiova în perioada martie 2004 – septembrie 2004. Rapid, FCM Bacău, Al-Nasr, Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Spartak Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron, Al-Faisaly, Poli Iași și Farul sunt formațiile pe care Mircea Rednic le-a pregătit de-a lungul a 21 de ani de carieră. 2 titluri de campion, o Cupă a României și 2 Supercupe are în palmares Mircea Rednic.
Mircea Rednic nu este însă singura variantă pe care o au pe masă patronii clubului craiovean. Nu este exclusă nici o repunere pe bancă a lui Eugen Trică, ca o reparație morală după cele două promovări succesive reușite de antrenorul craiovean. Nicolo Napoli a fost întotdeauna mantia de vreme rea pentru echipa lui Adrian Mititelu. Totodată, Eugen Neagoe este liber de contract. La fel și Marius Șumudică, după despărțirea cu scântei de campioana CFR Cluj.

Politica