joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Profesor gorjean de limba română, găsit spânzurat în casă în prima zi de școală

Tragedie în învățământul gorjean, după ce un profesor de limba și literatura română a fost găsit spânzurat în casă, luni,  în prima zi de școală.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani și-a dat demisia recent din funcția de director adjunct al Liceului Tehnologic Bustuchin și era cunoscut cu probleme de sănătate. Trupul neînsuflețit al gorjeanului a fost găsit în casă de soția acestuia, potrivit antena3.ro.

Profesorul ar fi demisionat la nici două zile după intrarea în vigoare a ordinului de numire în funcție, dar ar fi vrut să facă parte din Consiliul de Administrație al școlii, afirma apropiații ai acestuia. Bărbatul a fost director adjunct al liceului doar 3 zile, în perioada 1-3 Septembrie, prezentându-și demisia din motive de sănătate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Inspectoratul școlar a numit în locul lui o învățătoare, iar părinții și ceilalţi profesori au fost nemulțumiți de aceasta numire, considerând că un liceu nu poate fi condus de un învățător.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Politica