Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Profesor gorjean de limba română, găsit spânzurat în casă în prima zi de școală

Publicat

pe

Tragedie în învățământul gorjean, după ce un profesor de limba și literatura română a fost găsit spânzurat în casă, luni,  în prima zi de școală.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani și-a dat demisia recent din funcția de director adjunct al Liceului Tehnologic Bustuchin și era cunoscut cu probleme de sănătate. Trupul neînsuflețit al gorjeanului a fost găsit în casă de soția acestuia, potrivit antena3.ro.

Profesorul ar fi demisionat la nici două zile după intrarea în vigoare a ordinului de numire în funcție, dar ar fi vrut să facă parte din Consiliul de Administrație al școlii, afirma apropiații ai acestuia. Bărbatul a fost director adjunct al liceului doar 3 zile, în perioada 1-3 Septembrie, prezentându-și demisia din motive de sănătate.

Inspectoratul școlar a numit în locul lui o învățătoare, iar părinții și ceilalţi profesori au fost nemulțumiți de aceasta numire, considerând că un liceu nu poate fi condus de un învățător.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.