sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tinere obligate să se prostitueze în Corabia, de doi doljeni. Vinovații, trimiși în arest

Doi bărbați din județul Dolj, în vârstă de 35 și 40 de ani, au fost arestați preventiv, vineri, după ce ar fi obligat două tinere să se prostitueze în orașul Corabia în luna august a acestui an.

Victimele, de 20 și 25 de ani, sunt din județul Dolj.

Iniția, victimele au fost reținute pentru 24 de ore în urma unor percheziții domiciliare efectuate la locuințele acestora, fiind dispusă apoi măsura arestării preventive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 08 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt – Poliția orașului Corabia, au efectuat două percheziții domiciliare, în județul Dolj, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

În fapt, doi bărbați de 35 și 40 de ani, sunt bănuiți că în luna august 2021, ar fi înlesnit practicarea prostituției în orașul Corabia, pentru obținerea de foloase patrimoniale, de către două tinere de 20 și 25 de ani, tot din județul Dolj.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, bărbații fiind reţinuți pentru 24 de ore. La data de 09 septembrie, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Bărbații au fost introduși în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Olt.

Foto ilustrativă: Digi24

Politica