joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sute de ghiozdane echipate cu rechizite pentru elevii din clasa 0, din Slatina

740 de elevi din Slatina, care luni pășesc în clasa 0, vor primi câte un ghiozdan dotat cu diverse rechizite din partea Primăriei.

Municipaltatea continuă tradiția și derulează și în acest început de an școlar programul „Primul meu ghiozdan”, suportat din bugetul local. Ajuns la ediția a VII-a, programul își propune să vină în întâmpinarea celor mici cu toate rechizitele de care au nevoie la școală, motivându-i în procesul de învățare.

„Indiferent de provocările ultimei perioade, noi păstrăm tradiția și inclusiv în acest an, din fondurile asigurate prin bugetul local al municipiului Slatina, vom desfășura programul <<Primul meu ghiozdan>>, program ajuns la ediția a VII-a.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încă de astăzi m-am asigurat de faptul că, luni, 13 septembrie fiecare copil din grupa 0 va fi așteptat în bancă, cu un ghiozdan complet echipat, oferit de Primăria Municipiului Slatina.

Am dorit în mod deosebit să continui acest proiect, tocmai prin prisma faptului că începutul grupei 0, reprezintă o nouă etapă nediferențiată, pentru toți copiii independent de posibilitățile pe care micuții le au acasă.

Fiecare ghiozdan va fi echipat cu un set de rechizite și va fi furnizat sub forma unui pachet care va conține următoarele: două caiete/48 file dictando; două caiete/48 file matematică; două caiete tip II; un bloc de desen un set de acuarele 12 culori cu pensulă; un set de carioci 10 culori; un penar echipat cu: un stilou cu rezerve, două creioane, o gumă de șters, o ascuțitoare; o felicitare personalizată; un orar personalizat.

Chiar în acest moment, un total de 740 de ghiozdane se află pe băncile școlilor din municipiul Slatina, dintre care 345 pentru fete și 395 pentru băieți.

Vă doresc tuturor, în această nouă etapă, un început de drum plin de bucurie!”, a transmis edilul Slatinei, Emil Moț.

Politica