sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Avaria la conducta Isvarna-Craiova, din Țânțăreni, a fost remediată

Aproape 24 de ore le-a luat muncitorilor din cadrul Companiei de Apă Oltenia (CAO) să repună în funcțiune conducta de apă potabilă Isvarna-Craiova din comuna gorjeană Țânțăreni, după ce a fost avariată.

Video aici

Reprezentanții Companiei de Apă Oltenia (CAO) au transmis, duminică dimineața, un comunicat de presă prin care anunță că apa este furnizată în parametri normali.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce privește lucrările de remediere, acestea au fost mult îngreunate din cauze unui imobil ridicat fără autorizație

„Angajații Companiei de Apă Oltenia au reușit, după eforturi susținute, să remedieze, în mai puțin de 24 de ore, avaria majoră apărută sâmbătă, 11.09.2021, la conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova, pe raza comunei Țânțăreni, județul Gorj.

S-a lucrat în condiții grele, din cauza locuinței ridicată fără autorizație de construire deasupra conductei, fiind nevoie ca toate săpăturile și reparațiile să fie făcute manual.

În această dimineață, în jurul orei 6.00, s-a repus în funcțiune aducțiunea de apă potabilă Isvarna – Craiova, apa fiind acum furnizată la parametri normali”, potrivit CAO.

Localitățile afectate de reducerea presiunii de pe traseul aducțiunii au fost Țânțăreni, Brănești, Plopșoru, Bâlteni, din județul Gorj, precum și Filiași, Brădești, Coțofenii din Față, Coțofenii din Dos, Braloștița, Almăj, din județul Dolj.

Politica