vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Focar de Covid-19 la Opera Română Craiova

Focar de coronavirus la Opera Română Craiova. 14 persoane ar fi fost confirmate cu acest virus în ultimele două săptămâni. Unii dintre cei infectați sunt internați în spital.
Conducerea Operei a decis să trimită toți angajații acasă încă de luni, fiecare desfășurându-se activitatea de la domiciliu.

„Luni, 6 septembrie am fost contactat telefonic de un reprezentant al DSP Dolj, care mi-a adus la cunoștință ca au fost depistati pozitiv, în urma testelor PCR un număr de 4 angajați, dintre care 3 din cor și o doamnă Maestru corepetitor, mama uneia dintre coristele depistate pozitiv. Ne-au solicitat realizarea unei anchete interne prin care sa identificăm contacții celor 4 persoane și să le comunicam in scris numele acelor persoane precum si procedurile interne ale instituției privind respectarea distanțării fizice in timpul programului de lucru, și graficul de dezinfectare al spațiilor in care ne desfasurăm activitatea. Le-am trimis informațiile, si fara a ne solicita dansii suspendarea activitatii, am luat decizia ca toti angajatii din compartimentele artistice sa îsi desfasoare activitatea in studiu individual la domiciliu. Desi tin legatura permanent cu colegii mei, in special cu conducatorii compartimentelor artistice, numarul exact al cazurilor din cadrul instituției noastre il cunoaste doar DSP Dolj. In funcție de evoluția sau involuția numarului de cazuri Covid 19, vom lua decizia reluarii activitatii compartimentelor afectate, atunci când va fi posibil”, a precizat, pentru Jurnalul Olteniei, Antoniu Zamfir, managerul Operei Române Craiova.

Peste 170 de oameni lucrează la Opera Română Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica