Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Femeie, cercetată după ce a vândut brăţări de triaj epidemiologic pentru acces la Untold

Publicat

pe

O femeie este cercetată pentru furt, după reprezentanţii UNTOLD au sesizat poliției că pe internet sunt comercializate brăţări de triaj epidemiologic.

„În cursul zilei de ieri, 10 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie au demarat verificări, în urma unei sesizări primite din partea reprezentanţilor festivalului UNTOLD, despre faptul că pe o platformă de socializare online a fost observat un anunţ prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brăţări de triaj epidemiologic pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19”, se arată într-o informare trimisă sâmbătă de IPJ Cluj, potrivit Digi24.

Persoana respectivă este cercetată pentru furt. „Au fost derulate cu operativitate activităţi, fiind identificată persoana care ar fi pus spre vânzare brăţările nedestinate comercializării, constatându-se faptul că acestea ar fi fost sustrase de la Centrul de testare al virusului Covid-19, situat pe strada Splaiul Independenţei, din municipiul Cluj-Napoca. Sunt continuate cercetările privind săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, se menţionează în informarea IPJ Cluj.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.