joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Subprefectul de Olt, demis din funcție

Fănel Bădici, subprefectul județului Olt din partea USR PLUS a fost demis din funcție joi, ca urmare a deciziei lui Florin Cîțu.

Premierul a hotărât, în cadrul ședinței de Guvern, demiterea tuturor reprezentanților în teritoriu care vin din partea alianței USR PLUS.

Subprefectul avea în subordine Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Olt. Totodată, acesta gestiona şi urmărea măsurile dispuse de către prefect în calitate de preşedinte al Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă, precum şi a hotărârilor luate în cadrul CJSU. În atribuţiile lui Bădici mai intrau şi verificarea documentaţiei şi eliberarea apostilei, potrivit repoter24.info.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fănel Bădici fusese numit în funcţie la începutul lunii martie, când l-a înlocuit pe Nicolae Hristescu, susţinut de partidul ALDE.

Premiul Cîțu a eliberat, joi, din funcţie 42 de prefecţi şi subprefecţi, mai exact, vorba 14 prefecţi şi 28 subprefecţi. Atribuțiile acestora vor fi delegate celor care rămân în instituție, după cum a mai declarat Florin Cîțu la finalul ședinței.

Politica