joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Meci de fotbal organizat în cinstea polițistului Andrei Viorel

Asociația Internațională a Polițiștilor Regiunea 1 Olt organizează, în data de 14 septembrie, un meci de fotbal în cinstea lui Andrei Viorel. Bărbatul a fost găsit spânzurat, acum o lună, în locuința sa din Slatina de propria soție.

Colegii și prietenii nu l-au uitat, cu atât mai mult că pe 14 septembrie „Vio”, așa cum il numesc cei dragi, ar fi împlinit 40 de ani. Meciul este organizat în amintirea sa de colegii polițiști și se va ține pe stadionul Alprom (fost Metalurgistul).

„În memoria colegului nostru, Andrei Viorel, organizăm la data de 14.09.2021 ora 17.00, zi în care ar fi împlinit 40 ani, un eveniment pe stadionul Alprom( fost Metalurgistul), ocazie cu care vom depana amintiri legate de Vio, vom oferi familiei niste cadouri simbolice si se va juca un meci de fotbal dintre echipa prietenilor și colegilor lui Vio, pe de o parte, si o echipă a invitaților formată din foști fotbaliști de performanță din zona Olteniei,  până acum confirmând participarea, printre alții, Gerry Gane, Rică Neaga, Silvian Cristescu, Cornel Frasineanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, evenimentul va avea si un scop caritabil pentru familia colegului nostru, care v a fi alături de noi, astfel ca prietenii sau colegii, care indiferent dacă pot fi prezenți la stadion sau nu, pot achiziționa un tricou inscripționat cu fotografia lui Vio in schimbul unei donații sau sponsorizări”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Asociației Internaționale a Polițiștilor Regiunea 1 Olt.

Polițistul Viorel Andrei a ales să-și pună capăt zilelor pentru că nu a mai suportat să se lupte cu boala incurabilă de care suferea, după cum ne-au explicat reprezentanții IPJ Olt la acea dată.

Bărbatul lucra în poliție de aproximativ 20 de ani. Până în anul 2018, acesta și-a desfășurat activitatea în cadrul Poliției Rutiere, iar ulterior a fost detașat la Serviciul de Înmatriculări. Viorel Andrei a lăsat în urmă doi copii care vor crește fără tată și o soție traumatizată.

Politica