miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident grav aprape de Curtișoara

Două persone, un tânăr de 19 ani și o minoră de 16 ani, au ajuns la spital, joi după-amiază, în urma unui accident rutier produs între localitățile oltene Slatina și Curtișoara.

Mașina în care se aflau ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi izbit de un gard de plăci de beton.

Polițiștii au ajuns de îndată la fața locului, continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 09 septembrie a.c., ora 17.05, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546, între localitățile Slatina și Curtișoara. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism care se deplasa pe direcția Slatina către Curtișoara, iar la intersecția Drumului Județean 546 cu Drumul Comunal 193 a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard din plăci de beton. 

În urma coliziunii, conducătorul auto, o tânără de 19 ani, din municipiul Slatina și o minoră, de 16 ani, din comuna Curtișoara, pasageră pe scaunul dreapta față, au necesitat îngrijiri medicale fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, potrivit IPJ Olt.

Politica