joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A murit la coadă în hypermarket

Un bătrân din Craiova a murit, în această dimineață, în timp ce stătea la coadă pentru a plăti cumpărăturile făcute într-un hypermarket din oraș. Bărbatului de 72 ani i s-a făcut rău. Un echipaj SMURD, trimis la fața locului, a încercat să îl resusciteze, însă fără rezultat.

„În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui centru comercial, din Craiova, o persoană este inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiști au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba de un bărbat de 72 de ani, din Craiova, care ar fi acuzat o stare de rău în timp ce se afla la cumpărături.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul S.A.J Dolj, care a efectuat manevre de resuscitare a bărbatului, fără rezultat însă, fiind declarat, din păcate, decesul acestuia. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, potrivit polițiștilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica