Violența în familie, tot mai prezentă în casele gorjenilor

Alte două ordine provizorii de protecție au întocmit, în ultimele 24 de ore, polițiștii gorjeni, din cauza violenței în familie. În primul caz este vorba despre o tânără din municipiul Târgu Jiu, care ar fi fost agresată de soțul ei, iar în al doilea, un bărbat din Baia de Fier și-ar fi bătut concubina.

„La data de 7 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o tânără de 23 de ani,  din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că a fost  agresată fizic de către soțul său.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 6 septembrie a.c., un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5, față de bărbat.

De asemenea. la data de 7 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie de 47 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că a avut un conflict cu concubinul său.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 50 de ani, din comuna Baia de Fier, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5, față de bărbat”, potrivit unui comunicat emis de IPJ Gorj.

Populare

Recomandări

VIDEO/ Un gorjean s-a filmat în timp ce chema un urs la el: „Martinel, vino aici!”

Un bărbat din comuna Roșia de Amaradia s-a filmat...

România retrogradează, dar Edi rămâne și e făcut praf: „Să plece toți”

România obținut un singur punct din meciul cu Finlanda...

Paraşutist român mort în timpul unui exerciţiu de antrenament, în Polonia

Un paraşutist român şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident,...

AJOFM Mehedinţi va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Pe 14 octombrie 2022, începând cu ora 10.00, la...