joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu trei mașini, între Jitaru și Valea Mare

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier produs miercuri dimineața pe DN 65, între Jitaru și Valea Mare. Mai mult, unul dintre șoferii autoturismelor implicate, un tânăr în vârstă de 20 de ani, ar fi consumat băuturi alcoolice.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

„În această dimineață, la ora 05:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Jitaru și Valea Mare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 3 autoturisme, din care unul condus de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Osica de Sus, altul condus de un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, iar celălalt de un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Pitești, fiind produse doar pagube materiale.

În continuarea verificărilor, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, ocazie cu care s-a constatat faptul că șoferul, în vârstă de 20 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru ceilalți doi conducători auto rezultatul a fost negativ.

În cauză, pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, potrivit IPJ Olt.

Politica