sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Localii din Târgu Jiu nu iartă nimic. Alte 8 amenzi, aplicate pentru băutură

Opt gorjeni s-au ales cu câte o amendă fiecare, numai în ultimele 24 de ore, pentru consumul de băuturi alcoolice în spații nepermise. Cum i-au văzut pe bărbați că beau în diverse spații publice, polițiștii locali i-au sancționat contravențional.

„În timpul exercitării activităților specifice pe raza municipiului Târgu Jiu, în scopul asigurării climatului de ordine și siguranță publică, în ultimele 48 de ore polițiștii locali au identificat 8 bărbați care consumau băuturi alcoolice pe domeniul public, în alte locuri decât cele autorizate, pe str. Victoria (pietonal), pe str. Castanilor, pe str. Iosif Keber, precum și pe Calea Severinului, în zona Podului Jiu, fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1500 lei.

Potrivit prevederilor Legii nr. 61 din data de 27 septembrie 1991, republicată, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice precum: drumuri publice, parcuri, stadioane și terenuri sportive, instituții culturale, săli de spectacole, instituții sau unități economice, mijloace de transport în comun, autogări, gări, se sancționează cu amendă de la 100 la 500 de lei”, informează Poliția Locală Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica