vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grădiniță dintr-un cartier din Târgu Jiu, renovată pe fonduri europene

Peste patru milioane de lei au fost investiți în reabilitarea Grădiniței „Mihai Eminescu” din cartierul Olari, Târgu Jiu. Potrivit edilului municipiului, unitatea de învățământ a fost extinsă și dotată cu mobilier nou.

Din suma totală necesară investiției, cea mai mare parte a fost asigurată de fondurile europene.

„A sosit și mobilierul pentru Grădinița <<Mihai Eminescu>> din Olari. Urmează recepția, iar instituția așteaptă deja copiii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aici am extins spațiile existente cu un nou corp de clădire și am reabilitat vechile spații. Părinții din zona de Sud a municipiului, care și-au înscris copiii la această unitate de învățământ, vor putea observa lucrările de calitate și mobilierul nou pe care l-am achiziționat. Cei mici se vor bucura de spațiile generoase și de atenția deosebită a cadrelor.

Investiția se ridică la aproximativ un milion de euro, din fonduri europene, fiind foarte necesară mai ales în contextul regulilor impuse de pandemie. Continuăm investițiile în învățământ și punem pe primul loc calitatea. Copiii noștri merită tot ce este mai bun!”, a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Valorea totală a proiectului privind modernizarea grădiniței este de 4.533.307,06 lei, din care 3,744.068,40 lei sunt bani proveniți din fondurile europene.

Politica