joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean de 54 de ani, reținut de Poliție după ce și-a amenințat fratele cu moartea

Polițiștii olteni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 54 de ani din localitatea Bălești, după ce și-ar fi amenințat fratele cu moartea. Totodată, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, tot din cauza comportamentului agresiv față de fratele său.

„La data de 6 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 54 de ani, din comuna Bălești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea prevederilor ordinului de protecție.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în cursul zilei de ieri, bărbatul s-a deplasat la locuința fratelui său de 50 de ani, din comuna Bălești, pe care l-ar fi amenințat cu moartea, deși împotriva acestuia, la data de 4 august a.c., Judecătoria Târgu Jiu a emis un ordin de protecție, prin care i s-a impus să nu se apropie de fratele său la o distanță mai mică de 50 de metri”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, pentru a fi dispuse propunerile legale.

Politica