vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgujian agresiv, arestat preventiv. A furat un cuțit dintr-un magazin și a amenințat un alt bărbat

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Târgu Jiu a fost arestat preventiv, în urma unui conflict izbucnit la finalul săptămânii trecute în incinta unei spălătorii auto din municipiu.

Agresorul ar fi amenințat un alt bărbat cu un cuțit după ce i-a sustras acestuia telefonul. Mai mult, targujianul furase înainte cuțitul dintr-un magazin și ar fi agresat-o și pe vânzătoare.

„La data de 3 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, are loc un conflict între mai multe persoane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla în incinta unei spălătorii auto, ar fi smuls un telefon mobil aparținând unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după care l-ar fi amenințat cu acte de violență, cu un obiect înțepător-tăietor.

Totodată, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că anterior producerii evenimentului, bărbatul de 30 de ani, aflându-se în incinta unei societăți comerciale, ar fi împins-o pe vânzătoarea de 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după care a intrat după tejghea și ar fi sustras  un cuțit și un pachet de țigări.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura rețineri pentru 24 de ore față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

La data de 4 septembrie a.c., instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de bărbat”, potrivit IPJ Gorj.

Politica