vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Direcția de Evidență a Persoanelor Craiova nu renunță la metoda de plată prin SMS

Autoritățile locale își doresc să păstreze metoda de plată prin SMS la Direcția de Evidență a Persoanelor Craiova. Primăria a depus deja o ofertă în vederea implementării noului serviciu și așteaptă implicarea operatorilor de telefonie mobilă.

În prezent, craiovenii pot achita contravaloarea taxelor pentru serviciile prestate prin intermediul casieriei proprii, prin virament în cont și prin sistemul implementat de plată prin SMS. Cum protocolul de colaborare pentru implementarea sistemului de plată prin SMS urmează să se încheie, se solicită oferte pentru implementarea unui nou sistem.
„Primăria Craiova anunță intenția de implementare a serviciului de plată prin SMS a taxelor specifice încasate de Direcția de Evidență a Persoanelor. Direcția de Evidență a Persoanelor Craiova dorește să ofere servicii de calitate cetățenilor, iar printre măsurile aplicate se regăsește și sistemul de plată prin SMS”, se arată în cererea de ofertă.

Ofertele operatorilor se vor clasifica în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute. Punctajele vor fi calculate în urma respectării unor criterii stabilite de Primăria Craiova, iar câștigător ar urma să fie operatorul care pune pe masa autorităților locale oferta ce implică cele mai mici costuri pentru cetățeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primăria Craiova nu va investi în acest proiect: „Având în vedere că viitoarea colaborare nu presupune niciun fel de cost/comision pentru Primăria municipiului Craiova, nu este necesară urmărirea vreunei proceduri de achiziție publică”, se mai specifică în cererea de ofertă.
După ce va fi aleasă cea mai bună ofertă, protocolul de colaborare între părți ar urma să fie încheiat pe o perioadă de 3 ani. Data și ora limită pentru depunerea ofertelor este 13.09.2021, ora 14:00.

Taxele ce urmează să fie plătite prin SMS sunt:
– Taxă de arhivă pentru eliberarea duplicatelor certificatelor de stare civilă, adeverință celibat, efectuare de mențiuni – 10 lei
– Contravaloare carte de identitate – 7 lei
– Contravaloare carte de identitate provizorie – 1 leu
– Taxă furnizare date cu caracter personal – 1 lei

Politica