joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copilă decedată într-un accident rutier. Alte patru, rănite

O fetiță de 12 ani a murit luni dimineață după ce micobuzul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier. Un tir condus de un bărbat din Vâlcea ar fi intrat în coliziune cu microbuzul. Incidentul s-a petrecut în localitatea Mihăești, județul Argeș. În urma impactului, microbuzul s-ar fi răsturnat, provocând decesul fetiței și rănirea altor 6 persoane. Printre răniți se mai află o fetiță de 6 luni preluată în stop cardio-respirator și alte 3 fetițe de 2, respectiv 6 și 8 ani. Șoferul tirului este un bărbat de 33 de ani din comuna Dănicei, județul Vâlcea.

„Potrivit Poliției Argeș, din verificările prealabile, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din comuna Dănicei, județul Vâlcea, care conducea un ansamblu rutier (TIR, compus din cap tractor și semiremorcă pentru ciment), care se deplasa pe direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung.
În urma coliziunii, autoturismul, cu 7 ocupanți, s-a răsturnat, rezultând decesul unei fetițe de 12 ani, precum și rănirea celorlalți ocupanți: conducătorul auto, de 45 de ani, din Câmpulung, rănit ușor;  femeie de 27 de ani, din Valea Mare Pravăț; fetiță de 6 luni (preluată de echipaj medical în stop cardio-respirator);  alte 3 fetițe de 2 ani, 6 și 8 ani. Toate persoanele au fost transportate la spital, pentru investigații medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, conform IPJ Argeș.

sursa foto: gazetavalceana.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica